lensbaby

Glimtar ur mitt liv. Ett litet forum för mina bilder. Ett fönster till familjen 50 mil bort. Välkommen!

Back to normal...

Kategori: Allmänt


Snöleopard fotade under min praktikdag på nordens ark.

Sådär, då börjar saker och ting återgå till det normala. Eller nästan i alla fall.
Jag är sen en vecka tillbaka på Hola folkhögskola vid ångermanälvens strand, efter ca. 5 veckors jullov och praktik som spenderades "hemma" på västkusten.

Det är skönt att vara tillbaka på internatet igen, med alla underbara människor! Att få sova i sin egen säng, krama på pojkvännen och sitta vid sin egen dator. Men jag hade förträngt hur plågsamt det är att leva utan fungerande internet. (därav tystnaden här på bloggen). Uppkopplingen fungerar sämre än någonsin och vi börjar bli riktigt irriterade på det här. Tror det är dags för lite åtgärder och protester snart....


Till en början när jag kom tillbaka var ingenting sig riktigt likt. Dom har nämligen bytt golv inne på fotoavdelningen, så vi kom hit till tomma, kala lektionssalar. Så dom första dagarna på den nya terminen ägnades åt att bära möbler, sortera fototidningar och böcker i mängder, koppla in en hel bunt datorer osv.
Nu börjar det arta sig, det är bara lite dörrlister och diskbänkar i filmframkallningsavdelningen som fattas.

För övrigt töar det här i Norrland. Fan tro'tt höll jag på att säga. Idag har det blåst som bara den och nästan känts lite vårligt. Men vintern kommer nog tillbaka snart, det är ju trots allt bara januari.

Och jag har lite fotoinspirationsbrist just nu. Känner för att ligga lite lågt ett tag. Tid för eftertanke kanske. Ibland är det nyttigt att stanna upp och reflektera.

Det finns en faktor till som gör att den här veckan varit annorlunda. Men det tänker jag (kanske) berätta om i ett annat inlägg.


// Klara